Welkom bij Streetband FF AnderZ

Geweldig ge-Notuh!

Wat een lekker weekend was dat.
Zaterdag 11 juni hadden we de Notuhconnectie. Een opwarmertje voor Ut Haags Notuhfestival. Wij zijn gestart bij Theater De Vaillant in de Hobbemastraat.
TIjdens het optreden heeft het publiek zichtbaar genoten.
Vervolgens lopend naar de brug bij het Om en Bij/Brouwersgracht, waar we enkele nummers ten gehore hebben gebracht. Een korte stop voor een nummertje bij de Firma Zwennes en vervolgens door naar het Koorenhuis waar we enkele nummers hebben gebracht.


Tenslotte door naar de Grote Kerk. Daar kwamen alle deelnemers aan de connectie samen. Ook daar hebben we nog enkele nummers gespeeld.
Aansluitend heet het projectorkest (de Notuhconnectie) een medley van nummers van de afgelopen jaren gespeeld. In dit orkest waren ook 2 deelnemers van FF AnderZ.

Zondag 12 juni was Ut Haags Notuh festival zelf. Een zeer geslaagd festival in rond De Grote Kerk met 50 deelnemende gezelschappen.
Wij zijn hier de hele middag aanwezig geweest met een informatiekraam. Van 13:20 tot 13:45 uur hebben wij ons setje ten gehore gebracht. En wat ging dat weer lekker!
Een wisselwerking tussen de spelers en het enthousiaste publiek zorgde voor een fantastisch optreden. Heel veel publiek en zeer leuke reacties achteraf.
Ook deze dag werd afgesloten met een optreden van de Notuhconnectie.
En ondanks de voorspellingen zijn ook de weergoden ons gunstig gezind geweest.
De buienrader heeft flink wat onweersbuien getoond, maar die zijn ons bespaard gebleven.
Een kleine domper op deze fantastische dagen was de defecte lift in onze (tijdelijke) repetitieruimte. 4 zware slagwerksets en een hoop materiaal voor de infostand moesten hierdoor via de trap naar de 2de etage gebracht worden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

FolloWuZ

Waar zijn onze oud-leden?

De reunie is voorbij, het was een zeer geslaagd feest. Maar wij willen nog steeds graag al onze oud-leden terug vinden. Zoek je mee? 
Like onze Fortissimo-facebook pagina en deel je ervaringen! 

WhatZuP?

WhatZneW?

  • De verdiensten via de  SPONSOR pagina: zo gemakkelijk!
  • Lees de laatste FORTI

AVG Privacyverklaring